FOKO STÖDJER NON-VIOLENCE PROJECT
FoKo inledde redan 2013 ett samarbete med Non-Violence Project Scandinavia där FoKO upplät sina utrymmen i Mood Gallerien i Stockholm för utställning av NVPs konstnärliga replikas av den världsberömda skulpturen Non-Violence (den knutna pistolen av Carl-Fredrik Reuterswärd) gjorda av NVP’s olika Ambassadörer. Samarbetet fortsatte 2014 med en utställning av dessa replikas tillsammans med artisten Mejas konst på Scandic Park Hotell på Karlavägen i Stockholm.

OM FOKO ART TO GO
FoKo Art To Go är Sveriges ledande marknadsplats för den ännu inte etablerade konsten. Ett tillfälle för en bred publik att köpa konst av konststuderande, fritidskonstnärer och av konstnärer på väg fram med en prissättning under FoKo taket 16 000 kronor.


Bild från NVPs utställning i Mood Gallerian 2014. Non-Violence Ambassadör Meja visar upp sin konstnärliga tolkning av skulpturen Non-Violence – "Mirrors For Peace".

Mer om Meja

Två gånger per år, vår och höst, genomförs utställningen. Målsättningen är alltid att placera FoKo centralt.  Med två genomförda utställningar per år, vår & höst, sedan staren 2007, anser vi oss idag vara marknadsledande inom denna form av konstutställningar. Vi är även öppna för samarbeten med städer ute i landet och genomförde våren 2010 FoKo i Linköping.

SAGT OM FOKO ART TO GO:
“ Stockholm är bra, men ni gör Stockholm ännu bättre …”

FOKO KONSTPAUS
FoKo KonstPaus bjuder in företag att använda konstens kraft för sitt varumärke. Mot bakgrund till alla hitintills genomförda konstevenemang har vi idag byggt upp ett stort register med konst. Vi presenterar konst i och hyr ut konst till offentliga miljöer och kontor. Företag och organisationer hyr konsten under 12 – 24 månader. Under hyresperioden finns utrymme för att byta konst för att på så sätt generera liv och rörelse i lokalerna.

FOKO GRAPHICS
FoKo Graphics är reproduktioner, grafiska tryck, i begränsade serier av originalverk av konstnärer & artister. Vi har bl. a samarbetat med artisterna angående porträtten från TV serien “Så mycket bättre” första säsongen.

Länk till FoKo Art To GO

.